Hero Werkman

Hero heeft zijn leven gewijd aan het maken van hoefijzers, hij is in de productie van de fabriek begonnen en heeft het grootste gedeelte van de productie geautomatiseerd samen met de technische afdeling. Dankzij zijn inzet en toewijding vindt de gehele productie van Werkman Horseshoes nog steeds plaats in Groningen, Holland. Hero heeft gereisd over de hele wereld om ons merk beter in de markt te zetten.

Christel Werkman

Christel is als 4de generatie al een aantal jaren bij het familiebedrijf betrokken. Het voortbouwen van het bedrijf door het smeden van een gemotiveerd team is een grote passie. Ook Christel heeft al in vele landen smeden ontmoet en leert hier elke keer weer van. Ze ziet er dan ook erg naar uit om ook tijdens de Springgames wederom vele betrokken smeden te spreken.

Reian Werkman

Zolang hij al kan herinneren wist hij al zeker dat hij zou gaan werken voor het familiebedrijf Werkman Horsehoes. Het maken van hoefijzers met gepassioneerde smeden is wat hem stimuleert en door dit te doen heeft deze business gezorgd voor veel nieuwe vrienden.

Het bezoeken van de Werkman distributeurs over de hele wereld, het bezoeken en organiseren van smeedevenementen en af en toe zelf een ijzer maken aan het aambeeld is waar hij zijn passie uit haalt.

Mehmet Yazgonul

Door te zijn geboren in Istanbul, gewoond in Duitsland en nu in Nederland voor meerdere jaren heeft hij geleerd om de wereld vanuit een ander perspectief te zien. Hij is binnen Werkman Horseshoes verantwoordelijk voor het ontwerp en de marketing. Hiernaast vertegenwoordigt hij ons in Turkije en het Midden-Oosten. Check onze Facebook pagina en daar kunt u zijn werk vinden. Mehmet spreekt vloeiend Turks, Duits, Engels en Nederlands.

Erik van Wijk

Voor meer dan 20 jaar is Erik al een onderdeel van het team en kent dan ook elke smid persoonlijk in Nederland. Erik is begonnen in de productie en is nu al meer dan 10 jaar verantwoordelijk voor Nederland en Belgiƫ.

Geert Jan Staats

Sinds december 2012 is hij in dienst bij Werkman Horseshoes en is samen met Erik van Wijk verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Hij is verantwoordelijk voor de shop, ontvangt de smeden en zorgt dat ze weer met de juiste hoefijzers en tools naar hun volgende klant kunnen.

Auke Waal

Auke is vertegenwoordiger voor Scandinaviƫ en IJsland. Sinds dit jaar is hij tevens verantwoordelijk voor Zuid-Korea en Japan. Hij is regelmatig aanwezig bij smeedevenementen, bezoekt onze distributeurs en is aanwezig bij smeedwedstrijden waar hij zelf ook aan deelneemt. Dit is nu het derde jaar dat hij werkzaam is voor Werkman Horseshoes en vindt al aardig zijn weg in deze business.

Wijtske Kootstra
Marleen Tolsma
Ramon Bos
Wendy van der Veen
Frank van Sleen